Volgend jaar is het zover en beleeft onze mooie polder zijn 375-jarig bestaan.

2017 is van start gegaan en in dit jaar zullen er voorbereidingen getroffen worden om het jubileumjaar zo goed mogelijk te organiseren. Om te beginnen wordt dit jaar een veiling georganiseerd voor de bewoners van de Starnmeer en Spijkerboor om hiermee geld in te zamelen.
Met de inkomsten van de veiling, verschillende sponsoren en bijdragen van de gemeenten hopen wij er een geslaagd jubileumjaar van te maken. De veiling vindt plaats op 9 september 2017 bij de Starnmeerdijk 13 (bij Johan Buis in de nieuwe schuur).

Het jubileumjaar wordt gevierd door middel van verschillende activiteiten die verspreid zijn over het kalenderjaar. Hieronder een overzicht van alle activiteiten die georganiseerd worden en bijhorende data.

Activiteit Datum
Veiling 9 september 2017
Nieuwjaarsreceptie 6 januari 2018
Feestweekend: Reunie 29 juni 2018
Brunch voor inwoners 30 juni 2018
Festival 30 juni 2018
Concours d’élégance 1 juli 2018
Afsluiting festival 1 juli 2018
Oogstfeest 13 oktober 2018
Afsluiting feestjaar Nader te bepalen

Het bestuur hoopt dat de inwoners enthousiast zijn over de ideeën en dat er veel mensen zijn die ook een steentje willen bijdragen voor een geslaagd en gezellig jubileumjaar.  Bij deze hopen wij dat u allemaal genoeg geïnformeerd bent over het programma in 2018.

Wilt u een bijdrage leveren bij een activiteit zoals het organiseren van het festival of de Concours D’élégance? U kunt zich opgeven bij uw vertegenwoordiger van de buurtvereniging. De vertegenwoordigers van de buurtverenigingen zijn Emmy Jonges, Masja Al, Piet Groen, Esther Slooten, Sofie Kalse-Uitenthuis, Janneke van Selm en Edwin Buis. 

 Met vriendelijke groet,

 Het bestuur. (Tineke Reijne, Esther Slooten, Hans Hurks, Martijn Jongens en Marco Buis) 

X