Aan alle belangstellenden,

Op 9 september, om 20:30 is de grote veiling ten behoeve van het feestjaar 2018.

Allereerst willen wij iedereen bedanken voor het inbrengen van de vele artikelen en diensten die zijn ingebracht voor deze veiling.
Als u het veilingboekje niet heeft ontvangen of kwijt bent kunt u het via deze link openen om uit te printen. Het is namelijk handig om een kavelboekje mee te nemen naar de veiling, in verband met de beperkte oplage aldaar.

Tijdens de veiling zijn er een aantal spelregels, waar we u graag op attenderen:

-De toegezegde goederen en tegoedbonnen kunnen op de dag van deveiling, zaterdag 9 september, vanaf circa 10.00 uur worden ingebracht.Hebt u geen vervoer of is vervoer lastig, neem dan contact op met EsterSlooten of Marco Buis.
-Het bieden geschiedt door middel van een biednummer, die u bijbinnenkomst ontvangt.
-De kavels zullen worden verkocht bij opbod.
-De hoogste bieder wordt eigenaar van de kavel.
-Een kavel kan worden opgehouden als deze niet aan de minimumprijsvoldoet.
-De goederen en diensten kunnen na de veiling worden betaald, contant ofpinnen.
-Wanneer u afrekent, wordt het kavelnummer door een van onzevrijwilligers op uw biednummer geschreven, deze heeft u nodig om naafloop de door u gekochte kavels te kunnen afhalen.
-De goederen kunnen na afloop van de veiling meegenomen worden.
-Voor de gekochte diensten krijgt men een tegoedbon met daarop decontactgegevens van de aanbieder, zodat u met hem of haar een afspraakkunt maken.
-Er is catering aanwezig. Een deel van de opbrengst is hiervan bestemd voorde feestelijkheden. De catering wordt verzorgt door Piet Knegt vanPennemes Catering Zaandam.

Namens het comité 375 jaar Starnmeer wensen wij u een gezellige avond toe!

Catalogus veiling Starnmeer 375 jaar
X